Imorgon är det dags för Olympiakos och Fiorentina att göra upp om Conference League-pokalen. Olympiakos kommer att ha en viss fördel i denna final då matchen spelas i Aten på rivalen AEK Atens hemmaplan, Opap Arena.

 

Olympiakos

Olympiakos slutade 3:a i Super League med bara tre poäng färre än PAOK som tillslut vann den Grekiska högstaligan efter en väldigt spännande avslutning. Nu väntar dock den viktigaste matchen på länge för Olympiakos då man har chans att vinna den första europeiska titeln i klubbens historia. Lyckas man med det vore det såklart en stor bedrift och något som klubben kan bygga vidare på inför nästa säsong.

 

Fiorentina

Fiorentina har nu nått en andra rak final i Conference League och kommer vilja ta revansch imorgon efter att man förra året förlorade mot West Ham med 2-1 i finalen. Denna gång kan man argumentera för att man har bättre chanser att lyfta pokalen, men efter att Olympiakos slog ut Aston Villa på det sätt man gjorde, så tror jag inte att Fiorentina känner sig så säkra.

 

Speltips

En väldigt svårtippad match på förhand. Här väljer jag att bygga ihop ett spel med två stycken spelval. Ena blir över 1.5 mål i matchen som suttit i Fiorentinas 11 senaste matcher och i Olympiakos 8 senaste. Sedan får Bonaventura förtroende då han löst minst ett skott i 20 av hans 21 senaste matcher. Speltipset här blir alltså över 1.5 mål i matchen och Bonaventura över 0.5 skott till 1.62 hos ComeOn.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.