Vi är tillbaka i Örebro och Behrn Arena där vi under onsdagskvällen ska få ett avgörande på den spännande kvartsfinalserien mellan Örebro och Timrå. Här har jag valt att lägga all fokus på den tredje perioden.

 

Ett måstespel i Game 7

Vinna eller försvinna, ja det är precis vad lagen har framför när allting ställs på sin spets i Behrn Arena under onsdagen. Den jämna matchserien gör onsdagens avgörande match otroligt svårrekad, speciellt när det kommer till att välja en vinnare.

Som tur är finns det en marknad som alltid är lika bra, oavsett hur jämn och tajt matchserien varit. En marknad som enligt mig är den bästa när det gäller avgörande matcher i hockey. Vi riktar blickarna mot målmarknaden och närmare bestämt den tredje perioden.

 

Speltips

Två målglada lag som senast noterades för totalt tre mål i den tredje perioden. Lägg därtill att ett eventuellt underläge för något av lagen kommer tvinga dem till att plocka målvakten, vilket ger goda chanser för mål i öppen kasse.

Onsdagens speltips från Game 7 mellan Örebro och Timrå blir självklart Antal mål i tredje perioden: Över 1.5. Spelet klickas till oddset 1.80 hos Casumo.

Klicka på bilden för att del av erbjudandet.