Under natten till Långfredagen så bjuder NHL på en minst sagt fullsmockad omgång, hela 14 matcher! En av dem är Florida Panthers mot New York Islanders och därifrån kommer också mitt speltips för natten! Här tycker jag oddsmakarna gör bort sig helt som sätter ett alldeles för högt odds på spelet!

 

Lagets skottgladaste spelare

Skottglada Matthew Tkachuk har varit något tystare än vanligt vad gäller skott på mål den senaste tiden. Men det är fortfarande inget som tar ifrån honom första platsen för flest skott på mål inom laget. Tkachuk toppar nämligen lagets tabellställning med sina 244 skott på mål efter bara 71 matcher.

 

Speltips

Även fast Tkachuk varit något kallare än vanligt på skottfronten den senaste tiden så tycker jag ändå att oddsmakarna gör helt fel när dem sätter oddset runt 2.10 till 2.32 på att Tkachuk skjuter minst 4 skott på mål under natten mot Islanders. Inte nog med att Florida spelar på hemmais där Tkachuk är snäppet skottgladare jämfört med bortamatcher, motståndet är också New York Islanders. Ett lag som släpper till i snitt 32.9 skott på mål per match.

Spelvalet är självklart och över 3.5-linan på Tkachuk är ett måstespel enligt mig, speciellt när vi får oddset 2.32! Fredagens speltips från Florida Panthers-New York Islanders blir alltså Antal skott på mål av Matthew Tkachuk: Över 3.5 med 7 units som insats. Bäst odds hittar jag hos Quick Casino.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.