Copa del Rey börja lida mot sitt slut och snart är det dags för final. Mallorca knep den första finalbiljetten och nu ska den andra semifinalen avgöras. Räcker 1-0-ledningen för Ath. Bilbao eller vänder Atl. Madrid? Svårt att säga men jag är däremot säker på att Atl. Madrid måste framåt redan från start! Här är mitt speltips inför den andra rundan.

 

Måste framåt

Ath. Bilbao stod för en imponerande insats när man besegrade Atl. Madrid under den första rundan. Visserligen var resultatet inte helt rättvist med tanke på matchbilden där Madrid dominerade ganska stort. 68% bollinnehav, 20 målchanser och 10 hörnor för Simeone och hans manskap säger ganska mycket.

 

Speltips

Jag förväntar mig en liknande matchbild under torsdagen fast nu med ett ännu mer desperat och jagande Atl. Madrid. Att man måste framåt direkt och gå för ett kvitteringsmål är ett faktum. Detta tillsammans med att man noterades för 10 hörnor under den första rundan gör spelvalet självklart!

Torsdagens speltips från Copa del Rey, andra rundan mellan Ath. Bilbao och Atl. Madrid blir Antal hörnor för Atl. Madrid: Över 4.5 till strålande oddset 1.84 hos LeoVegas.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.