Speltips

Tisdagens speltips kommer från SHL där vi har två klubbar som spelat målrika matcher den senaste tiden. Jag talar såklart om Hv71 som varit inblandade i över 4.5 mål i fem raka matcher. Gästerna Timrå IK har varit lysande på bortaplan och vunnit 5 av 5 och även de bjudit på målrika matcher. Vi spelar Över 4.5 mål i matchen.

 

Hv71

Smålänningarna ligger på en 13e plats i ligan med raden 7-13 och målskillnad 50:59. Klubben har nog varit en besvikelse för många denna säsong men på den senaste tiden har man dock spelat en bättre hockey och faktiskt tagit 3 vinster på sina 5 senaste. Under dessa 5 matcher har man bjudit på målrika matcher där dagens lina gått över i samtliga fem.

 

Timrå IK

Ligans bästa bortalag Timrå IK ligger på en fin 5e plats i ligan med raden 13-7 och målskillnad 58:45. Det var nog inte många som trodde att man skulle hitta laget så högt upp i SHL efter dessa 20 omgångar och speciellt inte heller att man skulle vara ligans bästa bortalag. Laget har imponerat stort denna säsong där första kedjan med Jonathan Dahlen, Emil Pettersson och Anton Lander i spetsen varit en av ligans bästa trio.

 

Snabbare-VM-Revanschen
Spela spelet och få 3st free bet under fotbolls VM. Klicka på bilden för att ta del av kampanjen.