På onsdag har Manchester United en måstematch i Champions League när man åter till Turkiet för att ta sig an Galatasaray. Man United som ligger sist i gruppen efter att man förlorade borta mot Köpenhamn senast. Hemmalaget Galatasaray är nog på förhand nöjda med ett poäng då man har Köpenhamn i sista omgången som på onsdag möter Bayern.

 

Galatasaray

Det är tajt mellan dessa två lag och Köpenhamn i grupp A då både Köpenhamn och Galatasaray sitter på fyra poäng vardera inför denna omgång. Man United har tre poäng vilket innebär att samtliga tre lag kommer slåss om andraplatsen i dom två sista omgångarna. Galatasaray, som har Köpenhamn på bortaplan i sista matchen, är nog nöjda med poäng på förhand på onsdag då Köpenhamn lär förlora mot Bayern. Men samtidigt är det ett ypperligt läge med hemmaplan att gå för vinst, speciellt då man slog man United på Old Trafford med 2-3.

 

Manchester United

United har gjort det bra i ligan på sistone med tre raka vinster och tre raka hållna nollor dessutom. Men i CL har man haft det riktigt tufft med dåliga resultat och ganska mycket oflyt i sina matcher får man ändå säga. Senast så förlorade man mot Köpenhamn på bortaplan efter att ha tagit ledning med 2-0 men fick sedan en man utvisad vilket ledde till att Köpenhamn kunde trycka på och göra 2-2 innan halvtid. I andra halvlek tog United dock ledning igen men släppte sedan in två sena mål och Köpenhamn vann med 4-3.

 

Speltips

Otroligt viktiga poäng på spel här och känslan är att det kan bli en ganska passiv match. Men jag tror att så fort ett av lagen gör mål så kommer det tvinga det andra laget att gå för kvittering vilket kan öppna upp matchen rejält. Speltipset här blir över 2.5 mål i matchen till 1.60 hos Betinia.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.