Det har blivit dags för den tredje och avgörande omgången i Grupp A och här har jag har valt att lägga extra fokus på matchen mellan Ecuador och Senegal. En på förhand väldigt fartfylld tillställning och sett lagens senaste tidigare matcher så känns tisdagens speltips givet.

 

Fartfylld tillställning att vänta

Med tanke på att Nederländerna avslutar gruppspelet mot hemmanationen Qatar så lär den här matchens resultat bli avgörande för avancemang eller ej, förutsatt att Qatar inte skrällar och tar poäng men det tror jag verkligen inte.

Sett till utgångsläget hos lagen så är det Ecuador som sitter i förarsätet. För Ecuador räcker det att spela oavgjort medans Senegal måste vinna för att spela vidare i mästerskapet. Detta är självklart något som kryddar på den redan sevärda matchen med extra spänning men också mitt spelval.

 

Speltips

Både Ecuador och Senegal har inte bara en gång utan väldigt många gånger under turneringen vinkats av för offside. Ecuador med hela 8 offsides och Senegal med 5 offsides.

Lagens hittills väldigt höga offsidesiffror tillsammans med att ett avancemang ligger i potten gör spelet Totalt antal offside: Över 3.5 i matchen till ett bra spelval. Spelet klickas hos LeoVegas till oddset 1.80 och får 1 units.

 

Få 100 kr gratis till matchen att spela för.