På söndag är det dags för Manchester derby när Man United tar emot Manchester City på Old Trafford. Båda lagen har tidigare i veckan spelat Champions League där båda vann sina respektive matcher. Inför denna match är det gästerna som är stora favoriter att vinna och med all rätt!

 

Manchester United

Man United har nu tre raka vinster inför denna match men det har inte varit tre övertygande sådana. Två raka vinster i ligaspelet mot Brentford och Sheffield med uddamålet och nu senast vann man med 1-0 mot Köpenhamn efter att Onana räddade straff i 97:e minuten. Nu väntar en riktigt tuff uppgift och med tanke på hur United sett ut mot betydligt sämre lag så ser det inte jätteljust ut för dom.

 

Manchester City

Man City kommer till matchen med två raka vinster först mot Brighton i ligan där man vann med 2-1 och senast slog man Young Boys i Champions League med 1-3. City kommer vara utan Akanji som blev utvisad mot Brighton men det ska inte påverka dom nå värst då Pep har många spelare på den positionen som kan ersätta honom.

 

Speltips

Tror vi kommer få se en händelserik match på söndag när det är två lag som jagar tre poäng. Över 2.5 mål har suttit i de fyra senaste inbördes mötena och även i fyra av Citys fem senaste. Speltipset blir över 2.5 mål till 1.74 hos SpeedyBet.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.