Helgen är äntligen här, dock är sportutbudet väldigt magert den här helgen. Men som tur är rullar NHL på för fullt och lördagskvällen bjuder på tre matcher med schyssta sändningstider! Vi spanar in mötet i Ottawa där pucken släpps strax efter 18:30.

 

Matchen

Ottawa Senators mot Anaheim Ducks, en match där bortalaget bär favoritskapet. Även om det inte är med jätte mycket så bör ändå Anaheim vinna den här matchen. Laget har verkligen visat sig vara starka den här säsongen och med sina unga superstjärna Troy Terry i spetsen har man slått många lag på fingrarna. Terry som inför kvällens match gjort 40 poäng för sin klubb, 24 mål och 16 assist.

Ottawa har det inte gått lika bra för den här säsongen och vi hittar dem näst sist i Eastern. Värt att nämna är att laget bara spelat 37 matcher medans dem flesta NHL-lagen ligger på minst 40 spelade matcher.

 

Speltips

Formstarka Anaheim Ducks bör plocka poäng här. Oavsett om det är Murray eller Forsberg som vaktar målet hos Ottawa så är det mycket som talar för minst tre mål av gästerna. Lördagens speltips blir därför Anaheim Ducks Över 2.5 mål till oddset 1.62 hos Casumo. Spelbolag med Kambi har spelet till högst odds.