Speltips

Onsdagens speltips kommer från Kina och Super League. Här är det ligatvåan Shanghai Shenhua som tar emot bottenlaget Nantong Zhiyun hemma på Hongkou Stadium. Det bör råda klasskillnad mellan lagen med tanke på vart man ligger i ligan efter 12 spelade omgångar. Här gör vi det simpelt och spelar Shanghai Shenhua matchvinnare till oddset 1.50 hos Betinia.

 

Shanghai Shenhua

Efter 12 spelade omgångar av ligan ligger man på en fin andra plats. Klubben är fyra poäng bakom den andra Shanghai klubben som besitter första platsen. Nu när man får besök av bottenlaget Nantong Zhiyun krävs det en hemmaseger. Då man verkligen inte vill att avståndet ska öka upp till serieledarna efter dagens match. På hemmaplan är man fortfarande obesegrade denna säsong och har raden 3-3-0 och målskillnad 6-3. Man spelar en ganska tråkig fotboll och därav gör man varken mycket mål och heller inte släpper in särskilt många. Trots att man nu möter ett bottenlag i ligan tror jag mycket väl att matchen kan sluta 1-0 med tanke på hur målsnåla matcher man bjudit på.

 

Nantong Zhiyun

Laget ligger på en svag 14e plats i ligan som innebär tredje sist och man är ligans mål snålaste lag framåt med ynka 8 mål gjorda. Raden säger 2-3-7 och målskillnad 8:17. På bortaplan saknar man fortfarande en seger på kontot denna säsong och där man också är uppe i 3 raka förluster.

 

Klicka på bilden för att spela spelet och få 120 kr i ett gratisspel.