Imorgon riktar jag fokus på Allsvenskan och närmare bestämt matchen mellan serieledarna Malmö FF och Elfsborg. Detta blir andra mötet mellan lagen då de senast möttes tidigare den här månaden på Borås Arena där Elfsborg vann med 3-1. Det är den enda försluten Malmö FF åkt på den här säsongen och här lär man vilja ta revansch!

 

Malmö FF

Hemmalaget leder Allsvenskan efter 11 omgångar och imorgon väntar det enda laget som man förlorat mot så här långt. Det var tidigare den här månaden som man åkte på säsongens enda förlust på Borås Arena där man föll med 3-1. Imorgon har man chans att ta revansch och på Eleda Stadion kommer Elfsborg att få det tufft.

 

Elfsborg

Gästerna har blandat och gett den här säsongen och efter 11 spelade matcher har man vunnit fem, kryssat en och förlorat fem. Fyra av dom fem förlusterna har kommit på resande fot och imorgon pekar det mesta mot att det blir ännu en förlust på bortaplan.

 

Speltips

Här ställer jag mig med hemmalaget som vunnit samtliga fem hemmamatcher man spelat hittills utan att ha släppt in ett enda mål. Elfsborg har samtidigt förlorat fyra av deras fem spelade bortamatcher och har bara gjort fyra mål på dom fem matcherna. Speltipset här blir att Malmö FF vinner och att Elfsborg gör under 1.5 mål till 1.57 hos ComeOn.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.