En annan match där det är mycket på spel är mellan Leicester och West Ham där hemmalaget måste vinna för att hålla sig kvar i Premier League. Gästerna har dock inget att spela för men pressen kommer såklart ändå att vara enorm på Leicester. Återstår att se om hemmalaget löser detta!

 

Leicester

Vilka två lag som kommer att åka ner tillsammans med Southampton denna säsong får vi veta efter sista omgången spelats på söndag. Det står mellan Leicester, Leeds och Everton där både Leicester och Leeds måste vinna sina matcher för att ha chans att klara sig. Dock så kommer något av dom två lagen ändå att åka ut ifall att Everton vinner sin match. 

 

West Ham

Som tur är för Leicester så möter man ett lag som inte har något att spela för poängmässigt inför den sista omgången. West Ham har dessutom en Conference League-final kvar att spela den 7:e juni så chansen är stor att man inte ställer upp med sitt absolut bästa lag på söndag. Hur som helst så bör motivationen vara betydligt mindre hos gästerna än hos hemmalaget som behöver tre pinnar.

 

Speltips

Med tanke på Leicesters svaga form inför matchen och med all press man kommer att ha så vågar jag inte spela rak etta till denna match. Jag vänder mig istället till antal utförda fouls i matchen av West Ham där under 9.5 har suttit i de fem senaste inbördes mötena och även i åtta av West Hams nio senaste matcher. Speltipset blir alltså West Ham under 9.5 utförda fouls till 1.74 hos Expekt.

Alla nya kunder får upp till 1500 kr i gratisspel. Klicka på bilden för att hämta ditt!