I helgen är det dags för den sista omgången i Premier League och fokuset kommer att vara på bottenstriden där det kommer att avgöras efter denna sista omgång vilka två lag som åker ner tillsammans med Southampton. Leeds tar emot Tottenham på hemmaborg där det är tre poäng som gäller och inget annat för hemmalaget, men samtidigt så behöver gästerna poäng om man nu vill spela i Conference League nästa säsong. Spännande möte med mycket på spel!

 

Leeds

Hemmalaget är inte alls i någon bra form inför detta viktiga möte på söndagen och det är inte konstigt heller att man ligger där man ligger. Näst sist alltså inför sista omgången för säsongen med deras 31 inspelade poäng innebär att det är bara vinst som kan rädda dom på söndag. Dock så är det inte bara i Leeds egna händer utan vinner även Leicester och Everton så kommer man att åka ner ändå. Men huvudsaken för Leeds är att man gör sin del och det är att vinna mot Tottenham på söndag, mer än det kan man inte påverka.

 

Tottenham

Tottenham har inte haft en bra säsong och inför sista omgången befinner man sig på 8:e plats vilket innebär att det inte ser ut att bli något Europaspel för Spurs nästa säsong. Dock om man vinner mot Leeds, samtidigt som Aston Villa inte vinner sin match så kommer man att gå om Aston Villa och sluta på 7:e plats vilket innebär spel i Conference League nästa säsong. Frågan är bara hur motiverade Tottenham kommer att vara över att eventuellt spela i Conference League nästa säsong.

 

Speltips

Måstematch för hemmalaget och med ett Tottenham som kanske inte är lika motiverat så har man absolut chans för vinst på söndag. Spelet jag valt sitter i de åtta senaste inbördes matcherna och i sju av Tottenhams åtta senaste. Speltipset blir över 2.5 mål i matchen till 1.53 hos Expekt.

Alla nya kunder får upp till 1500 kr i gratisspel. Klicka på bilden för att hämta ditt!