På söndag väntar ännu ett London-derby och även denna gång är serieledarna Arsenal inblandade när man tar sig an Tottenham på bortaplan. Tottenham som i nuläget sitter på 5:e platsen och jagar Aston Villa som har sex poäng mer, men två matcher fler spelade.

 

Tottenham

Hemmalaget har väldigt goda chanser att sluta på 4:e platsen då man inför helgen sitter sex poäng bakom Aston Villa men med två matcher färre spelade. Man har dock ett av de tuffare om inte det tuffaste spelschemat kvar då man förutom Arsenal, har kvar Chelsea, Liverpool och Manchester City att möta. Så det kommer inte att bli en enkel uppgift för Tottenham att ta sig förbi Aston Villa men möjligt är det.

 

Arsenal

Gästerna körde över Chelsea i deras senaste match som spelades i tisdags. Man vann med hela 5-0 och klev därmed upp på förstaplatsen i Premier League. Efter att Liverpool förlorade igår så är Man City nu Arsenals största hot. Men efter prestationen mot Chelsea så skulle det inte förvåna mig om man kommer till Tottenham Hotspur Stadium och tar samtliga poäng.

 

Speltips

Här lägger jag fokus på Arsenals kapten, Martin Odegaard, som varit väldigt bra under hela säsongen. Och ska Arsenal ha chans att vinna på söndag så krävs det att han gör en bra match ifrån sig. Odegaard har löst minst två skott i 8 av hans 9 senaste ligamatcher där enda matchen han inte gjorde det var mot Man City. Han har även haft minst två skott i tre av hans fyra senaste möten mot Tottenham. Speltipset här blir alltså Martin Odegaard över 1.5 skott till 1.54 hos Nya

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.