Även imorgon har vi några FA-cup matcher framför oss där jag lägger fokus på matchen mellan Nottingham Forest och Manchester United. Detta blir tredje matchen mellan lagen och båda har vunnit varsin. Nottingham slog United senast på hemmaplan med 2-1 och efter Uniteds insats mot Fulham så har hemmalaget absolut chans att gå vidare här.

 

Nottingham Forest

Forest ligger inte bra till i ligan då man i nuläget ligger på 27:e plats med fyra poäng ner till strecket. Främsta fokus för Forest är såklart att hålla sig kvar i Premier League men här tror jag ändå att man kommer ge United en ärlig fajt. Man slog United senast på hemmaplan med 2-1 och känner nog att man kan göra detsamma även imorgon. Dock är det ett revanschsuget United som kommer på besök som inte bara förlorade senast mot Nottingham utan förlorade även deras senaste match mot Fulham i ligaspelet.

 

Manchester United

Gästerna föll förvånansvärt mot Fulham i deras senaste match med 1-2 hemma på Old Trafford efter att man hade vunnit fem raka. Nu är det FA-cupen som väntar imorgon mot ett lag som man förlorade mot senast med 2-1. United lär vara revanschsugna och FA-cupen är dessutom det enda man har chans att vinna den här säsongen. Trots att Man City väntar i helgen så tror jag Ten Hag ställer upp med en stark elva imorgon.

 

Speltips

Här riktar jag fokus på antal hörnor i matchen för gästerna där United fått minst 5 hörnor i 9 raka matcher och även i dom 5 senaste matcherna mot Forest. Speltipset här blir alltså Man United över 4.5 hörnor i matchen till 1.60 hos Nya Expekt.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.