Hockeytorsdag med sex spännande matcher från SHL! Vi beger oss till Skellefteå Kraft Arena där Timrå kommer på besök. Här får hemmalaget förtroendet i form av ett överspel!

 

Hemmafördel

Robban och hans Skellefteå har spelat relativt starkt på hemmais efter sina 14 hemmamatcher. Raden visar 8-1-1-4 och målskillnaden är på 43:31. Detta är något som bör räcka för att vinna eller åtminstone plocka poäng under torsdagskvällen mot Timrå. Ett Timrå som inte på något sätt spelat dåligt på bortais såhär långt in på säsongen men om vi ser till den senaste tiden så har det börjat gå utför. Timrå har nämligen bara vunnit 2 av 8 senaste bortamatcher.

 

Speltips

Även fast Skellefteå har en relativt tydlig hemmafördel så avstår jag ett vinnarspel. Det skiljer ju trotsallt endast 1 poäng mellan lagen i tabellställningen. Men fokus kommer ändå att ligga på Skellefteå, fast detta i form av ett målspel och närmare bestämt ett överspel.

Mycket talar för att Skellefteå noteras för minst 3 mål. Inte minst för att man snittar över 3 mål per hemmamatch utan också för att Timrå snittar 3 insläppta mål per bortamatch. Ännu bättre blir det när vi får oddset 1.86 på spelet!

Torsdagens speltips blir Antal mål för Skellefteå AIK: Över 2.5 och liras hos LeoVegas med 5 units som insats. Lycka till vid rygg!