NHL är tillbaka efter ett kort juluppehåll och självklart är jag redo med ett spel direkt! Fokus ligger på matchen i Crypto Arena där Kings får besök av tabelljumbon San Jose. Här bjuder jag på två speltips!

Något sent ute med reken och därför presenterar jag spelen direkt.

 

Speltips

Kings går in som storfavorit när ligans slagpåse San Jose kommer på besök under natten till torsdag. En match som Kings bara ska vinna och likaså trycka in ett gäng puckar, minst 3-4 mål om du frågar mig.

Med det tydliga favoritskapet och att man bör göra ett gäng mål så känns ett poängspel på Kings främsta poängplockare mer än passande! Jag pratar givetvis om Kopitar som leder lagets interna skytteliga med sina 31 poäng.

Saken är klar och här ger jag Kopitar förtroendet i form av två spel, se nedan.


Huvudspel

  • Anze Kopitar gör minst 1 poäng: Ja
  • Odds: 1.50
  • Spelbolag: LeoVegas
  • Units: 7/10

Extraspel

  • Anze Kopitar gör minst 2 poäng: Ja
  • Odds: 3.31
  • Spelbolag: LeoVegas
  • Units: 3/10
Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.