Andra matchen imorgon i Premier League är London-derbyt mellan Arsenal och West Ham. Arsenal kryssade senast mot Liverpool på Anfield och ligger inför matchen på andraplats bakom just Liverpool, men vinner man imorgon går man om dom med en poäng. Gästerna slog Man United i deras senaste match med 2-0 men här kommer man att få det tufft.

 

Arsenal

Arsenal har chans att ta förstaplatsen vid vinst imorgon och känslan är att man kommer att gå för det direkt från start. Arsenal är riktigt starka på hemmaplan då man denna säsong vunnit 11 av 13 hemmamatcher och man har dessutom åtta raka vinster mot West Ham på Emirates. 

 

West Ham

Gästerna kommer till matchen med en vinst mot Man United i deras senaste match där man vann med 2-0. Mycket stark insats från West Ham efter att man hade åkt på stryk några dagar innan mot Liverpool där man föll med hela 5-1 i Carabao Cup. Man har nu två raka vinster i ligaspelet och två raka hållna nollor. Men på bortaplan har man inte varit lika stark som på hemmaplan och har inför matchen fem förluster på de åtta senaste bortamatcherna. Dessutom har man släppt in 10 mål på de två senaste bortamatcherna mot Fulham och Liverpool som båda gjorde fem mål vardera.

 

Speltips

Här är det svårt att gå emot hemmalaget som har ett strålande facit på hemmaplan och även mot just West Ham på hemmaplan. 11 vinster på 13 hemmamatcher denna säsong och åtta raka vinster mot West Ham på Emirates har man och känslan är att den sviten fortsätter även imorgon. Speltipset här blir att Arsenal vinner och över 2.5 mål i matchen till 1.76 hos Nya Expekt.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.