Imorgon ska PSG ta sig an Newcastle i den näst sista gruppspelsmatchen i CL. Inför omgången så leder Dortmund gruppen och PSG sitter på andraplats med deras sex poäng. Newcastle som började starkt förlorade sedan två raka möten mot Dortmund och befinner sig sist i gruppen. Men tajt är det i gruppen och det lär avgöras i den sista omgången!

 

PSG

Hemmalaget har bra förutsättningar inför dom två sista omgångarna då man sitter på andraplatsen i gruppen och spelar imorgon på hemmaplan mot ett Newcastle som förlorat två raka i CL. Vinner man dessutom imorgon så kommer chansen att man gå vidare öka rejält. PSG kommer dessutom vilja ta revansch här mot Newcastle efter att man föll med hela 4-1 när man spelade på St James’ Park. Inför matchen har man två raka segrar, senast mot Monaco med hela 5-2.

 

Newcastle

Måstematch för gästande Newcastle som sitter på fyra poäng och ligger därmed sist i denna dödens grupp. Man började gruppspelet starkt med ett kryss borta mot Milan och sedan vinst hemma mot PSG. Men mot Dortmund fick man det riktigt tufft och förlorade båda matcherna. Det viktiga för Newcastle här blir att inte förlora matchen för då ryker chansen för slutspel.

 

Speltips

Väljer att spela på antal skott i matchen här då jag tror att PSG kommer gå för vinst samtidigt som Newcastle måste ta minst ett poäng för att inte åka ut redan imorgon. Spelet satt i mötet på St James’ Park och sitter även i 9 av PSGs 10 senaste matcher. Speltipset blir över 22.5 skott i matchen till 1.60 hos No Account Bet.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.