Tisdagens speltips kommer från Champions League och mötet på San Siro. Milan ställs mot Dortmund i en match där poängen minst sagt är viktiga, speciellt för Milan!

 

Viktiga poäng på spel

Grupp F, även känd som Dödens grupp, blev precis som väntat – en otroligt jämn grupp med spänning in i det sista! Med två matcher kvar så har samtliga lag i gruppen chans till slutspel. En av dem är Milan och jämfört med gruppettan Dortmund så är man i störst behov av poängen under tisdagskvällen. En trepoängare tillsammans med att PSG ej vinner mot Newcastle skulle inte bara innebära att man går om PSG utan också Dortmund och därmed toppar gruppen inför den sista rundan.

Dortmund toppar som sagt gruppen och detta med sina sju inspelade poäng. Även om poängen är viktigast för Milan under tisdagskvällen så är dem också viktiga för tyskarna. Men i och med utgångsläget så ska vi förvänta oss en något avvaktande inledning från Dortmund som istället lär lägga fokuset på kontringar. Detta är en av faktorerna bakom mitt speltips till matchen.

 

Speltips

Senaste matchen mellan lagen var en relativt jämn sådan och slutade 0-0. Milan var något tuffare rent spelmässigt och noterades för hela 15 regelbrott. Detta tillsammans med spelbolagens val av lina (antal fouls för Milan) inför tisdagens viktiga match och lagets statistiksiffror gör spelvalet självklart.

Minst 12 regelbrott för Milan är att vänta och inte bara för att man fick 15 regelbrott senast mot Dortmund. Utan också för att man snittar 13.83 fouls per match hemma på San Siro. 2 units skickas in på spelet Antal utförda fouls av Milan: Över 11.5 till oddset 1.87 hos Spelbolag med Kambi.