I helgen bjuds det på några riktigt härliga toppmatcher när vi på lördagen har ett El Clasico framför oss. Gästerna Real Madrid leder i nuläget La Liga tillsammans med Girona som båda har ett poäng mer än Barca. Viktiga poäng på spel med andra ord när två formstarka lag drabbas samman!

 

Barcelona

Barca ligger i dagsläget 3:a med deras 24 inspelade poäng efter 10 omgångar. Man är inför matchen obesegrad i samtliga 13 matcher man spelat denna säsong och kommer alltså till matchen i riktigt god form. Senast slog man Shakhtar Donetsk i Champions League med 2-1 och innan det slog man Bilbao i ligaspelet med 1-0.

 

Real Madrid

Gästerna leder som sagt La Liga med deras 25 poäng och bättre målskillnad än Girona som också sitter på 25 poäng. Inför matchen är Real obesegrade i deras sex senaste matcher där man bland annat slagit Napoli på bortaplan i CL och även Girona på bortaplan med hela 0-3. 

 

Speltips

El Clasico med viktiga poäng på spel och jag väljer att rikta fokus på Bellingham som kommer spela sitt första El Clasico. Han har haft minst ett skott på mål i 10 av sina 12 spelade matcher denna säsong och i hans första El Clasico är jag säker på att han vill göra bra ifrån sig. Speltipset blir alltså Bellingham över 0.5 skott på mål till 1.76 hos No Account Bet.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.