Speltips

Lördagens speltips kommer från Italienska serie a där ligasexan Atalanta tar emot ett formsvagt Sampdoria på Gewiss Stadium i Bergamo. Här har jag funnit ett klockrent spel där jag höjer insatsen på. Gästerna Sampdoria är nämligen det laget i ligan som drar på sig flest fouls i sina matcher och snittar höga 15,4 fouls per match. Mot Atalanta tror jag att man mestadels får försvara sig i matchen och då känns spelet ännu bättre på förhand. Vi spelar Sampdoria över 12.5 fouls i matchen till oddset 1,66. Spelet finner du hos LeoVegas som erbjuder spelet.

 

Atalanta

Laget från Bergamo ligger efter 19 omgångar på en 6e plats i ligan med raden 10-5-4 och målskillnad 37:23. Efter att man förlorade tre raka matcher under Novembermånad har man efter årskiftet höjt sig och hittat en bra form med 2 vinster och 2 oavgjorda. Siktet är nog inställt på en Champions League plats inför kommande säsong då avståndet upp till serieledarna Napoli är hela 15 poäng. Full fart framåt på lördag framför hemmafansen mot ett formsvagt Sampdoria där man bör lösa tre pinnar.

 

Sampdoria

Ett av ligans formsvagaste lag just nu ligger på en 19e plats i ligan med raden 2-3-14 och målskillnad 8:32. Inget verkar gå rätt för Sampdoria-klubben just nu då man förlorat 4 raka matcher och inte gjort ett enda mål under dessa. Något man däremot är bra på och även bäst på av alla lag i ligan är att dra på sig fouls. Laget har nämligen dragit på sig otroliga 293 fouls under sina 19 matcher denna säsong. Nu när man gästar Atalanta som på pappret är ett bättre fotbollslag så skulle jag inte bli helt förvånad om man löser linan redan i min 70.

 

Klicka på bilden för att få 100 kr gratis till matchen, utan omsättningskrav!