Onsdagens speltips kommer från hockeyvärlden och närmare bestämt Tjeckien där vi ska spana in mötet mellan Vitkovice och Pardubice!

 

Gästerna i fokus

Pardubice har inlett säsongen starkt, både inom ligaspelet och CHL. I skrivande stund har man bara förlorat en match och detta i bortamatchen hos Sparta Prague för drygt en vecka sedan. Målproduktionen har även den rullat på fint och ser vi till totalen så är det bara Sparta Prague som noterats för fler mål i hela ligan. Pardubice har målskillnaden 14:7 efter fyra spelade matcher.

Detta tillsammans med att dagens motstånd, Vitkovice, redan släppt in 15 mål efter fyra spelade matcher gör att fokuset hamnar på Pardubice. Värt att nämna är också att Vitkovice har en målvaktsduo vars MMS tillsammans ligger på över 3.00 per match.

 

Speltips

Som sagt så ligger fokuset på Pardubice och ett överspel i form av ett målspel kan knappast bli bättre. Tre mål ska man fixa och därför klickas Antal mål för Pardubice: Över 2.5 till oddset 1.86! Spelbolaget Betinia har spelet till högst odds. Inget konto hos dem? Spana in erbjudandet för nya kunder nedan.

 

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.