I veckan underhålls vi av Carabao Cup där det är matcher både under tisdag och onsdag. Fokuset lägger jag på matchen mellan Newcastle och Manchester City som spelas på onsdag. Två topplag som drabbas samman redan i den tredje omgången!

 

Newcastle

Newcastle gjorde bästa match på länge när man slog Sheffield United med hela 0-8 i söndags. En bättre match att ha innan denna mot City kan man nog inte ha och dom lär komma till onsdagen med riktigt högt självförtroende. När man sist mötte City för bara lite mer än en månad sedan så förlorade man på Etihad med 1-0.

 

Manchester City

Gästande Man City kommer också från en vinst när man slog Nottingham med 2-0 hemma på Etihad i lördags. Man behövde dock spela med 10 man efter att Rodri tog direkt rött kort i den 46:e minuten. City har redan drabbats av många skador på viktiga spelare och jag skulle inte bli förvånad om man roterar en del på elvan nu på onsdag.

 

Speltips

Som alltid i dessa cupmatcher så är det svårt att veta hur lagen kommer att ställa upp. Men efter att Newcastle hade en ganska enkel match i söndags så tror jag att Eddie Howe kommer ställa upp med sitt bästa lag. Man är nog riktigt sugna på revansch här mot City och att gå vidare i Carabao Cup är nog viktigare för dom än för City. Speltipset här blir att det blir mål i båda halvlekarna till 1.56 hos No Account Bet.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.