På söndagen ska nykomlingen Sheffield United ta emot de regerande mästarna Man City i vad som bör bli en enkel match för gästerna. Sheffield har förlorat båda sina matcher medan Man City har vunnit båda sina.

 

Sheffield United

Nykomlingarna har fått en tuff start på säsongen med två av två förluster mot Crystal Palace i den första matchen och nu senast mot Nottingham Forest. På söndag väntar deras tuffaste match hittills när man tar sig an de regerande mästarna och allt pekar mot att det blir noll poäng för Sheffield även här.

 

Manchester City

Gästerna kommer till matchen med två av två vinster och inför denna match så är man såklart solklara favoriter att vinna. Tre poäng är det som gäller för Man City på söndag och trots att Pep inte kommer att vara med så bör det inte påverka Citys prestation mot ett så här svagt motstånd.

 

Speltips

Bör bli en enkel match för City på söndag och jag förväntar mig att man dominerar matchen och vinner utan vidare problem. Speltipset till denna blir att båda lagen inte gör mål till 1.56 hos No Account Bet.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.