Sista matchen ut på söndagen i Premier League är ett toppmöte mellan Newcastle och Liverpool som spelas på St James’ Park. Newcastle förlorade sin senaste match mot City med 1-0 samtidigt som Liverpool slog Bournemouth på hemmaborg med 3-1.

 

Newcastle

Hemmalaget startade säsongen på bästa sätt med en 5-1 vinst mot Aston Villa hemma på St James’ Park men fick sedan möta de regerande mästarna i deras andra match som man förlorade med 1-0. Men det är inget snack om saken om att man är otroligt starka på hemmaborg och man står med all rätt som favorit att vinna denna match på söndag.

 

Liverpool

Liverpool kommer till matchen med ett kryss och en vinst i deras två första matcher för säsongen. Senast slog man Bournemouth på hemmaplan med 3-1 efter att man dessutom var med 10 man från minut 58. Mac Allister som tog det röda kortet kommer att vara tillgänglig och med i truppen till söndagen då Liverpool framgångsrikt överklagade hans röda kort.

 

Speltips

Liverpool slog Newcastle i båda mötena förra säsongen men denna gång tror jag inte att det blir tre poäng för Liverpool. Men en spelare som jag tror kommer fortsätta sin fina form för Liverpool är Luis Diaz och jag väljer att rikta mitt fokus på honom till detta speltips. Speltipset blir Diaz över 0.5 skott på mål till 1.75 hos SpeedyBet.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.