En ny vecka är runt hörnet och likaså en ny omgång i den spännande finalserien mellan Tampa Bay Lightning och Colorado Avalanche.

Tampa Bay som stod för en mycket imponerade insats senast i Ball Arena där man vann måstematchen med 3-2 och således förlängde finalserien. Drömmen om tredje raka Stanley Cup-titeln är fortfarande levande för Cooper och hans blåklädda.

Tiden är dessvärre inte på min sida denna söndag och jag är därför tvungen att hålla nere rekens matchanalys. Men självklart påverkar inte detta spelvalet utan som vanligt tar vi det bästa från matchen!

 

Speltips

Inför game 6 har jag valt att fokusera på gästerna, Colorado Avalanche. Tampa Bays Vasilevski har enligt mig varit den största anledningen till att laget fortfarande är i liv.

Hur game 6 slutar rent resultatmässigt är väldigt svårt att säga. Men däremot tror jag att vi får se ett riktigt revanschsuget Colorado där man återigen sätter ordentlig press på Vasilevski.

Jag tror att man får bättre utdelning nu under natten jämfört med senaste två matcherna. Måndagens speltips blir därför Colorado Avalanche Över 2.5 mål till fina 1.66 hos Hajper!

 

Hajper-Ultrabet-500kr
Inget konto hos Hajper? Goda nyheter! Satsa 500 kr på matchen & få pengarna tillbaka om du inte vinner. Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.