Inatt väntar Game 3 i Western Conference finalen och nu är det dags för Mavs att spela två raka hemmamatcher. Mavs har gett sig själva en enorm fördel då man vann båda bortamatcherna och leder nu matchserien med 2-0. Vinner man inatt så är det mer eller mindre klappat och klart.

 

Game 2

Timberwolves började Game 2 bra och ledde i halvtid. Men när det väl gällde, i tredje och sista quartern, så lyckades man inte prestera och förlorade därmed matchen. Två raka förluster, båda på hemmaplan, är såklart inte optimalt för Wolves nu inför Game 3 som spelas i Dallas. För hemmalagets del så kan man ta en 3-0 ledning inför Game 4 som också spelas på hemmaplan och då tror jag att man avslutar det hela.

 

Speltips

Här blir fokuset på två spelare, en i vardera lag, som båda varit bra under denna matchserie. Ena är PJ Washington i hemmalaget som verkligen fått förtroende nu under slutspelet. PJ har gjort minst åtta poäng i 13 av hans 14 slutspelsmatcher. I de två mötena mot Timberwolves har han gjort 13 och 10 poäng. Andra spelaren som får förtroendet är Naz Ried som förra matchen var Wolves bästa spelare och fick se hela 32 matchminuter. Han gjorde 23 poäng och det var hans sjätte raka match med minst åtta gjorda poäng. Jag skulle bli väldigt förvånad om han inte får mycket speltid även inatt efter hans prestation senast. Speltipset här blir alltså PJ Washington över 7.5 poäng och Naz Ried över 7.5 poäng till 1.50 hos ComeOn.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.