Även på torsdagen har vi en toppmatch framför oss i Premier League när Tottenham tar emot Manchester United i kampen om topp fyra. Tottenham som åkte på stryk i deras senaste match mot Newcastle där man föll med hela 6-1. Återstår att se om det blir ännu en tuff match för Tottenham eller kan man vända den svaga formen mot United!

 

Tottenham

Hemmalaget har det jobbigt just nu och situationen blev inte bättre efter att man idag åkte på stryk mot Newcastle på bortaplan där man föll med hela 6-1. Efter bara 21 spelade minuter stod det hela 5-0 till Newcastle vilket var helt ofattbart. Matchen slutade alltså 6-1 tillslut och denna match är en man nog vill glömma så fort som möjligt. Som tur är så har man redan på torsdagen chans att studsa tillbaka men det är ingen lätt match som väntar då ett Man United kommer på besök.

 

Manchester United

Gästerna spelade semifinal i FA-cupen idag mot Brighton där man vann efter straffläggning. Man är alltså i ännu en final där man kommer att ta sig an grannen Manchester City. United kommer till matchen med ett tufft spelschema i ryggen då man spelat både Europa League och då FA-cupen nu senaste veckan. Man har dessutom dragit på sig en hel del skador, inte minst Lisandro Martinez som missar resten av säsongen vilket såklart är ett stort avbräck. En bortamatch mot Tottenham kommer bli långt ifrån lätt trots att hemmalaget kommer med så lågt självförtroende man kan ha. 

 

Speltips

Svår match att tippa vinnare i då det är två lag som behöver poäng men jag väljer att ställa mig med bortalaget som vunnit fyra raka mot Tottenham. Dock blir det dubbelchans tillsammans med över 1.5 mål i matchen som det blivit i sex raka inbördes möten. Speltipset blir alltså X2 och över 1.5 mål i matchen till 1.75 hos Leovegas.