Stanley Cup-slutspelet fortsätter och det har blivit dags för match 3 mellan Los Angeles Kings och Edmonton Oilers. Kings vann senast efter förlängningsdrama och matchserien är därmed kvitterad, 1-1. Nu vänder serien till Los Angeles, Crypto Arena och då bjuder jag på nattens i särklass bästa spel från NHL-omgången!

 

Tydlig hemmafördel

Los Angeles Kings avslutade grundserien ruskigt starkt hemma i Crypto Arena. Faktum är att man vann 9 av sina 10 senaste matcher och totalt noterades man för sanslösa 43 (!) mål framåt!

Nattens hemmafördel för Kings blir ännu tydligare när vi ser hur Edmonton’s bortafacit sett ut innan slutspelet. På de 10 senaste matcherna så har man endast vunnit 3 och släppt in 37 mål.

 

Speltips

Saken är klar och visst är det mycket som talar för att Kings vinner nattens match och därmed sätter sig i förarsätet inför match 4. Men ännu mer talar för att Kings noteras för minst 3 mål i matchen och som vanligt så tar vi alltid det bästa spelet. Därför blir lördagens speltips från NHL kanonspelet Antal mål för Los Angeles Kings: Över 2.5 till 1.74 hos ComeOn. ComeOn har spelet till marknadens högsta odds – spela smart och lägg spelet hos ComeOn du också!

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.