Speltips

Lördagens speltips kommer från sista omgången av Tyska Bundesliga där Dortmund har chans till titeln. Vinner man matchen mot formsvaga Mainz är det klappat och klart till den gulsvarta festen på Signal Iduna Park. Här tror jag man mosar ner Mainz direkt från start och har en ledning innan halvleksvilan. Vi spelar Dortmund vinner första halvlek till oddset 1.50 hos LeoVegas.

 

Dortmund

Serieledarna står på 70 poäng inför sista omgången med 2 poäng försprång ner till Bayern München. Denna säsong har man raden 22-4-7 och målskillnad 81:42. I skrivande stund är man ligans formstarkaste lag samt ligans bästa hemmalag denna säsong. Med 12 raka hemmasegrar inför sista matchen av ligan så känns det som att Dortmund kommer göra processen kort och ta en bekväm seger inför hemmafansen nu när man har chans till titeln och där gästerna inte har något att spela för.

 

Mainz

Inför sista omgången ligger man på 9e plats i ligan och har inget att spela för då det är 5 poäng upp till en plats som innebär avancemang till Europaspel kommande säsong. Det känns redan nu som man tagit semester efter att man förlorat fyra raka matcher i ligan.

 

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.