Speltips

Onsdagens andra speltips kommer från de återstående omgångarna av Italienska Serie A där Inter har scudetton i sina egna händer. Under Onsdagskvällen möter man ett Bologna som man tidigare haft det lätt mot och vunnit de tre senaste mötena och senast med hockeysiffror 6-1. Här ska väl ändå Lautaro Martinez och gänget göra jobbet nu när titeln står på spel. Vi spelar -1 Inter till 1.65 hos Bethard.

 

Bologna

Efter 33 spelade omgångar ligger man på en 13e plats i ligan som betyder ingenmansland. Nu med endast 5 omgångar kvar så har man i stort sett inget att spela för, då både EL platsen och nedflyttningsstrecket är långt ifrån. Man kommer senast från en 2-2 resultat mot Udinese och bjöd i alla fall fansen på flera mål. Nu på Onsdag gästas man alltså av ett stormande Inter som går för scudetton och här finns det nog inte så mycket att sätta emot. Parkera bussen och kontra är väl det man får fokusera på och inte få byxorna nerdragna, som man fick i förra mötet lagen emellan när man förlora med 1-6.

 

Inter

FC Internazionale ligger på en andra plats i ligan med bara 2 poäng bakom den andra Milano klubben Milan. Då har man också en match mindre spelad och ett betydligt lättare avslutning på säsongen än vad rivalen har. Man har alltså ligan i egna händer om man nu plockar full pott i de resterande matcherna. Formen är inget att klaga över när man gästar Bologna denna Onsdagskväll då man vunnit fyra raka i ligan och senast 3-1 mot Roma. Martinez har varit stekhet och gjort 4 mål på sina 3 senaste matcher. Får vi se liknande siffror som senast?