Imorgon tar Everton emot Manchester City hemma på Goodison Park där man har vunnit två raka ligamatcher mot starkt motstånd. Man City har varit iväg och spelat klubblags-VM där man vann båda matcherna ganska enkelt. Viktiga poäng på spel imorgon för City som just nu är utanför topp fyra platserna!

 

Everton

Hemmalaget har varit starka på Goodison Park på sistone då man slagit Chelsea och Newcastle i de två senaste ligamatcherna där. 3-0 blev det mot Newcastle och 2-0 mot Chelsea. Nu senast åkte man dock på en förlust mot Tottenham med 2-1 efter tre raka vinster i ligaspelet. Imorgon mot Man City kommer det bli tufft att ta poäng men med tanke på formen på hemmaplan så ska Everton inte underskattas på Goodison.

 

Manchester City

Gästerna har som sagt varit iväg på klubblags-VM och spelade senast mot Crystal Palace i ligaspelet där man tappade poäng sent i matchen efter att Palace fick straff i 95:e minuten. Som vi vet har City haft det tufft i ligan på sistone och har endast en vinst på de sex senaste ligamatcherna vilket inte är likt dom. Imorgon är det alltså viktiga poäng på spel då City i nuläget är utanför topp fyra platserna.

 

Speltips

Tror att vi kommer få se en fartfylld match där båda lagen kommer att jaga tre poäng. City har historiskt varit riktigt bra mot Everton och har sex raka vinster på Goodison Park. Men just nu är Everton i bra form och som sagt så har man gjort det riktigt bra på hemmaplan på sistone. Speltipset här blir över 23.5 skott i matchen till 1.61 hos Nya Expekt.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.