På lördag ska Arsenal ta sig an Fulham i den tredje omgången i Premier League. Arsenal med två av två vinster och gästerna Fulham har en vinst och en förlust efter deras två första matcher. Hemmalaget är givna favoriter här och bör kunna ta tre poäng utan vidare problem.

 

Arsenal

Arsenal spelade sist i måndags då man besökte Selhurst Park och Crystal Palace. Ingen övertygande vinst blev det efter att matchen slutade 0-1, men då man fick spela med 10 man sen minut 67 så var detta nog en riktigt skön vinst för Arsenal. Två av två vinster har man nu inför matchen mot Fulham på lördag där allt pekar mot att det blir en tredje.

 

Fulham

Fulham åkte på stryk i sin senaste match mot Brentford där man föll med hela 0-3 på hemmaplan. Man blev dock med 10 man efter att Tim Ream tog rött kort i minut 64 och efter det gjorde Brentford två mål till. Nu väntar en betydligt tuffare match mot Arsenal på bortaplan där det inte lär bli några poäng för deras del.

 

Speltips

Förväntar mig dominans av Arsenal på lördag mot ett Fulham som kommer till matchen med lågt självförtroende. Man slog Fulham i båda mötena förra säsongen och hade i båda matcherna över 5.5 skott på mål. Speltipset till denna match blir Arsenal över 5.5 skott på mål till 1.64 hos No Account Bet.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.