Under onsdagen är det dags för Play-In till en av årets största och mest sevärda CS:GO-turneringar, nämligen IEM Cologne 2023. Vi riktar blickarna på BO1-matchen mellan Fnatic och Complexity där jag har hittat ett fint spelvärde till lite mer än dubbla insatsen!

 

Roster change hos Fnatic

I början av juli månad meddelade Fnatic att man gjort ändringar i sin roster efter att ha signat Christopher “dexter” Nong och Aurélien “afro” Drapier. Detta betyder att man nu hittat sin nya AWPer samt IGL. Även fast man hunnit träna ihop ett tag så har man ännu inte spelat en tävlingsmatch med denna nya uppställningen tillsammans. Onsdagens Play-In-match mot Complexity blir därmed lagets första tävlingsmatch tillsammans.

 

Speltips

Även fast Complexity kommer till matchen med tre raka nederlag i bagaget (0-2 Astralis, 1-2 NiP, 0-2 Vitality) så tycker jag ändå att det finns ett bra spelvärde på EliGE och kompani. Detta grundar jag främst i Fnatic’s roster change och att dem ännu inte spelat en tävlingsmatch ihop.

Spelvärde på Complexity som sagt och därför lirar jag Matchvinnare: Complexity till oddset 2.05 hos Betway med 2 units. Inget konto hos Betway? Missa inte erbjudandet nedan!

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.