Kadri blev matchhjälte med sin fullbordade hattrick och Colorado plockade hem matchbollen när man vann Game 4 med 6-3. Nu är man tillbaka hemma i Ball Arena och har riktigt bra förutsättningar att avgöra serien mot St. Louis Blues.

 

Vinna eller försvinna

Med 3-1 i matcher för Colorado så är en Blues-vinst under natten till torsdagen ett måste för att spela vidare i Stanley Cup. Senast St. Louis gästade AVS och Ball Arena (Game 2) stod man för en strålande insats när man vann med 4-1. Dock tror jag inte man drar samma kort igen utan mycket talar för att Kadri och kompani stänger serien och skickar ut St. Louis Blues.

 

Speltips

Även fast jag håller Colorado som favoriter så är jag inte helt bekväm med raka ettan. Istället ger vi oss in på en annan marknad med ett specialspel. Med tanke på att Game 5 kan bli sista matchen i serien så finns det goda chanser för mål i öppen kasse. Ett underläge för St. Louis kommer tvinga Craig Berube att plocka Husso och ju större den eventuella AVS-ledningen är desto bättre är det. Om det är ombytta roller så har St. Louis lika goda chanser att skicka in pucken i öppen kasse.

Spelvalet är alltid lika självklart när det bjuds på en vinna eller försvinna-match och speciellt i NHL. Mål i tom bur: Ja klickas till fina 2.55 hos Betsafe!