Det börjar att dra ihop sig i fotbollens finaste turnering och det har blivit dags för semifinalerna i Champions League. Först ut blir tisdagens tungviktsmöte där Manchester City tar emot Real Madrid hemma på Etihad Stadium. City hålls som favoriter, både enligt mig och spelbolagen. Men att spela emot marängerna och stekheta Benzema känns inte bekvämt och istället riktar vi in oss på en helt annan spelmarknad.

 

Första rundan:

Pep Guardiola och hans ljusblåa mannar stod för en riktig kross under helgens ligaspel när man körde över Watford med 5-1. Under tisdagen ställs man mot en betydligt tuffare uppgift när man tar emot omtalade Real Madrid hemma i Manchester. Real Madrid som imponerat ordentligt under Champions League där man bland annat skickat hem både Chelsea och PSG. Frågan är om mirakel-spelet håller i sig och om man har det som krävs för att sänka urstarka City? Jag tror faktiskt inte det. Dock är ett vinnarspel inte av något värde. Främst på grund av oddssättningen men också för att det inte går att räkna bort spanjorerna. Vi alla vet vad Benzema är kapabel till.

 

Speltips:

Här har jag valt att lägga all fokus på nummer 17 hos det ljusblåa. Skottglada Kevin De Bruyne får förtroendet och jag förväntar mig minst ett skott på mål från belgaren. De Bruyne har i skrivande stund gjort 26 SOT (skott på mål) under säsongens ligaspel i PL.

Att han står för minst ett skott på mål under tisdagskvällen ska inte var för mycket begärt. Därför blir tisdagens speltips Kevin De Bruyne Över 0.5 SOT till oddset 1.50! Lirar denna hos spelbolaget No Account Bet.

 

Spelet: