Söndagens speltips kommer från tyska Bundesliga och eftermiddagsmötet mellan Freiburg och Leverkusen. Senast lagen drabbades samman, under omgång 5, så bjöds det på ett ordentligt målkalas i form av hela fem mål. Mycket talar för en liknande tillställning nu på söndag!

 

Målglada siffror

Tabellfyran Freiburg och tabelltian Leverkusen fortsätter att bjuda på underhållande matcher. Inte minst inom ligaspelet utan också i inhemska cupen (gäller Freiburg) och i Europa League (gäller Leverkusen).

Leverkusen som senast nu i torsdags bjöd på ett riktigt målkalas innehållande hela fem stycken när man borta besegrade Monaco efter ett minst sagt spännande straffdrama. Freiburg är inte sämre

Målskillnad – 5 senaste matcher

  • Freiburg 10:7
  • Leverkusen 10:10

 

Speltips

Med en offensiv och spets som heter duga hos båda – Grifo, Gregoritsch, Diaby och Frimpong, bara för att nämna några, tillsammans med säsongens målsiffror och självklart senaste tidens målglada facit så är målmarknaden ett måste under söndagen. Jag tror på ett liknande resultat som senast när lagen spelade mot varandra – minst 2-1/1-2.

Söndagens speltips från Bundesliga blir därför Över 2.5 mål & båda lagen gör mål: Ja till generösa oddset 2.05 hos Lucky Sport som har spelet till högst odds.