Då har det blivit dags får årets sista maxbet och sista maxbettet på hemsidan tillsvidare. Vi har beslutat att flytta över alla kommande maxbet till våran nya tjänst VIP – Platinum. 18 av 22 senaste maxbetten har blivit vinst och vi fortsätter att hålla en hög vinstprocent !

 

Speltips

Söndagens speltips/maxbet kommer från Premier League. Det har blivit dags för ett hett derby och ett av de större derbyn i PL mellan Tottenham Hotspur – Crystal Palace. Resultatet från tidigare matcher visar att Tottenham Hotspur är i bättre form än motståndaren, men det behöver inte betyda någonting i en derbymatch. Här är allting är möjligt och det har varit några överraskande resultat genom åren. Ex. senaste mötet där Crystal Palace vann med 3-0. Kollar vi djupare in på statistiken mellan lagen så har matcherna slutat flertals gånger med många hörnor och det är just där vi finner mitt maxbet. Jag kommer använda mig av Betssons BetBuilder och spelar Crystal Palace Över 3.5 hörnor & Över 6.5 hörnor i matchen.

 

Tottenham Spurs – Hörnor

Laget har totalt skapat 59 hörnor denna säsong på hemmaplan, det är ett snitt på 6.5 hörnor per match. Man har även släppt bakåt 55 hörnor på hemmaplan och är ett snitt på 6.1 hörnor per match. Med andra ord brukar Tottenhams matcher tillbringas en hel del runt hörnflaggan.

 

Crystal Palace – Hörnor

Crystal Palace har totalt skapat 30 hörnor på bortaplan denna säsong och snittar 3.75 hörnor per match på bortaplan. Då ska vi ha i åtanke att man spela mot de allra bästa lagen i ligan som har en hög bollinnehav, City, Chelsea, Arsenal och United.

 

Inbördes Hörnor

 

Crystal Palace 8 hörnor, 5 hörnor, 4 hörnor, 7 hörnor.