Annandagshockey i form av SHL där fokus ligger på matchen i Löfbergs Arena mellan Färjestad och Rögle. Detta blir säsongens tredje möte mellan lagen och som vanligt är målmarknaden intressant där måndagens speltips klickas.

 

Fint målsnitt per match

Formen är varken bra eller dålig hos lagen utan man har verkligen blandat och gett. Färjestad har vunnit två av sina fem senaste matcher och samma resultat har det varit för Rögle. Den enda skillnaden är att Rögle tagit sina vinster från de två senaste omgångarna medans Färjestad har gjort tvärtom och står med två raka nederlag. Formen är därmed bättre hos Ängelholmslaget.

Vad gäller lagens målsiffror såsom målskillnad och målsnitt per match så kan vi absolut konstatera att Färjestad och Rögle tillhör de målgladare-klassen i ligan. Färjestad har målskillnaden 73:70 och 5.3 i M/M. Rögle har målskillnaden 73:79 och 5.6 i M/M.

 

Speltips

Likt säsongens två tidigare möten mellan lagen så är det återigen mycket som talar för en målglad tillställning. Måndagens speltips blir därför Över 4.5 mål i matchen och klickas till oddset 1.61 hos ComeOn.

 

Ny bonus hos ComeOn! Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.