Formen är stekhet och vinsterna fortsätter att rulla in! Min senaste rek här på hemsidan, överspelet från KHL som var close maxbet, landade stabilt när Goldobin tryckte in vinstpucken, grattis till den! Vi fortsätter med hockey när vi under Annandag jul ska spana in SHL och matchen i Gävle, Brynäs IF – Malmö Redhawks.

 

Boxplay:

Än så länge så har säsongen varit tung för både Brynäs och Malmö. Just nu befinner man sig i ingenmansland i tabellställningen. Vi hittar Brynäs på en 12:e plats och Malmö på en 11:e plats.

Det är inte många siffror som är speciellt tilltalande hos klubbarna men den finns faktiskt något som båda lagen är förbannat duktiga på, nämligen spelformen Boxplay. Faktum är att Malmö är ligans bästa lag i spelformen med 11 insläppta mål efter 28 matcher. Brynäs är som sagt också duktiga i spelformen och med sina 14 GA delar laget tredjeplatsen med Luleå och Skellefteå AIK. Dock har Brynäs spelat en mindre match än Malmö, 27 matcher för Gävlelaget.

 

Speltips:

Statistiken tillsammans med tabellställningen för Boxplay präglar tydligt vilken spelmarknad som väger tyngst här. Jag tror att matchen inte innehåller mer än ett PP-mål och därför klickas specialspelet Under 1.5 mål i Powerplay i matchen. Oddset 1.61 får 2 units!

Inte många spelbolag som har spelet. Jag lirar spelet hos NordicBet och rekommenderar dig att göra det också om du ska rygga.

 

Spelet: