På söndagen har vi två matcher framför oss i Premier League där den första är mellan Tottenham och Aston Villa. Inför matchen ligger hemmalaget på 4:e plats och gästande Aston Villa på 5:e. Viktiga poäng på spel här också med andra ord!

 

Tottenham

Efter Tottenhams fina start på säsongen har man nu förlorat två raka matcher mot Chelsea och Wolves. Matchen mot Chelsea gick allt som kunde gå fel, fel, och inte nog med att man fick två spelare avstängda så åkte Maddison på en skada vilket såklart är ett stort avbräck för Tottenham. Hans frånvaro var synlig i deras match mot Wolves senast då Tottenham endast kom till sex skott varav två på mål. Den matchen förlorade man i slutsekunderna efter Wolves gjorde 2-1 i minut 97.

 

Aston Villa

Gästerna har börjat starkt denna säsong och inte minst på hemmaplan där man vunnit sex av sex ligamatcher. Inför matchen har man två raka vinster och med tanke på att en hel del spelare kommer att saknas för Tottenham så har Aston Villa goda chanser att ta poäng här. Man vann dessutom båda mötena mot Tottenham förra säsongen och slog dom på bortaplan med 0-2.

 

Speltips

Inför denna match har jag hittat ett hörnspel som suttit i 16 av Aston Villas 19 spelade matcher denna säsong och även i Tottenhams fem senaste matcher. Tror dessutom att Aston Villa kommer skapa en hel del mot detta Tottenham som inte kommer ha sin starkaste elva på banan. Speltipset blir Aston Villa flest hörnor (3-vägshandicap startar 0-2) till 1.56 hos SpeedyBet.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.