Sist ut för helgen i Premier League är matchen mellan Everton och Manchester United som drabbas samman på Goodison Park. Everton som nyligen åkte på ett poängavdrag på hela 10 poäng sitter nu på 19:e plats i tabellen och på söndag väntar ingen lätt match för dom. Återstår att se hur Everton kommer att svara på detta!

 

Everton

Poängavdraget är såklart det som varit i fokus för Everton nu dom senaste dagarna då det är det största poängavdraget någon klubb i Premier Leagues historia åkt på. Detta innebär att man nog även denna säsong kommer att behöva kämpa in i det sista för att hålla sig kvar. Som tur är för Everton så hann man dock få med sig några riktigt bra resultat då man vunnit två av sina tre senaste ligamatcher. 

 

Manchester United

Gästerna vann sin senaste match med “bara” 1-0 hemma mot Luton. Det blev nog en tuffare mach än vad United väntade sig men ett mål från Lindelöf säkrade dom tre poäng tillslut. Man har nu två raka segrar i ligaspelet inför söndagen och känslan är att förutsättningarna är på deras sida med tanke på vad Everton åkt på. Men samtidigt så kan det vara dålig tajming att vara laget som möter Everton precis efter dom åkt på straffet då det kan höja motivationen i laget. Hur som helst så är en bortamatch mot Everton ingen lätt sådan.

 

Speltips

Väljer att bygga ihop ett spel inför denna match som suttit i fyra raka inbördes möten i ligaspelet. Spelet har dessutom suttit i Man Uniteds sju senaste ligamatcher. Speltipset blir Man United minst 3 skott på mål och under 3.5 mål i matchen till 1.64 hos Betfair.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.