Favoritdagen är äntligen här och jag får säga att denna fredag är lite utöver de vanliga, speciellt för oss NHL-fantaster. NHL bjuder nämligen på 6 matcher ikväll med schyssta sändningstider. Vårt fokus ligger på 19-matchen, mötet mellan Boston Bruins och New York Rangers!

 

Matchen

Det är två formstarka lag som drabbas samman när New York Rangers beger sig till TB Garden där Boston Bruins väntar. Båda lagen har plockat poäng i 4 av 5 senaste matcher. Detta betyder att man tillsammans med några andra klubbar är Easterns formstarkaste lag inför kvällens runda.

Både Boston och Rangers har varit heta den senaste tiden när det kommer till målproduktionen. Efter de fem senaste matcherna har lagen tillsammans gjort 37 mål framåt, Boston 20 och Rangers 17. Siffrorna och formen tillsammans med lagens offensiva kaliber bäddar för ett målkalas i Boston under fredagskvällen!

 

Speltips

Som jag var inne på så är det mycket som talar för ett gäng mål i matchen och målmarknaden har därför ett bra värde. Fredagens speltips från NHL blir därför Båda lagen gör minst 2 mål: Ja.

Jag lirar målspelet hos Expekt till högsta oddset, 1.62!