Torsdagskvällen och SHL står för en fin hockeyomgång när man bjuder på 6 stycken spännande matcher! Mitt fokus kommer att ligga på det formstarka mötet i norr mellan Skellefteå AIK mot Malmö Redhawks.

 

Sällan målsnålt

Torsdagens möte blir också säsongens första mellan lagen. Senast man spelade mot varandra var under fjolsäsongens omgång 44 och som vanligt bjöd man på en minst sagt underhållande tillställning i form av ett riktigt målkalas. Matchen slutade 5-4 till gästande Skellefteå AIK. Mer eller mindre såhär har det sett ut när Skellefteå AIK och Malmö Redhawks gör upp om poängen – målglada matcher med allt från 5 till 10 mål.

 

Speltips

Båda lagen har visserligen under flera matcher denna säsong varit trygga bakåt och visat upp ett stabilt målvaktsspel. Dock tycker jag ändå att vi har ett helt okej värde på målmarknaden och närmare bestämt ett överspel. Den målglada historiken mellan lagen är absolut något som motiverar detta, men också den effektiva offensiven som finns hos både Skellefteå och Malmö.

Jag tror att matchen slutar med minst 5 mål och därför blir torsdagens speltips Antal mål i matchen: Över 4.5 till oddset 1.71 hos SpeedyBet. 4 units investeras, inte mer.

 

Klicka på bilden för att hämta bonusen.