På torsdagen bjuds det på mer Premier League i form av ett möte mellan Manchester United och Chelsea. Tar Man United minst ett poäng så har man säkrat spel i Champions League till nästa säsong inför den sista omgången. Men gästerna kommer såklart vilja vinna denna match trots att det inte spelar någon roll tabellmässigt för dom. Spännande möte!

 

Manchester United

Efter att Liverpool tappade poäng mot Aston Villa i helgen och Man United vann sin match mot Bournemouth så är dom nu bara ett poäng ifrån att säkra topp fyra placering. Enda sättet Liverpool kan gå om Man United är ifall att United förlorar sina två resterande matcher samtidigt som Liverpool vinner sin sista match i helgen. Då går Liverpool om på bättre målskillnad vilket såklart skulle vara otroligt surt för Man United som legat topp fyra nästan hela säsongen. Men en pinne räcker som sagt på två matcher och jag tror man löser det redan i denna match mot Chelsea.

 

Chelsea

Gästernas säsong har inte varit bra som vi vet om och de två sista matcherna spelar ingen roll för dom tabellmässigt. Man kan som bäst sluta på 11:e plats vilket fortfarande är riktigt dåligt för att vara Chelsea. Men på torsdag kommer man nog ändå vara motiverad till att vinna då det är en rival man möter och har man chans att “förstöra” för Man United så kommer man definitivt försöka. 

 

Speltips

Det har varit otroligt jämt på sistone mellan dessa två lagen då de fem senaste inbördes mötena har slutat lika. Två stycken 0-0 matcher och tre stycken 1-1 matcher på de fem senaste är inget man ofta ser. Denna gång kan det mycket väl bli en väldigt jämn match men då Man United har hemmaborg och betydligt mer att spela för så förväntar jag mig att United kommer mer taggade till denna match och går för vinst. Speltipset till denna match blir under 3.5 mål till 1.58 hos Expekt.

Alla nya kunder får upp till 1500 kr i gratisspel. Klicka på bilden för att hämta ditt!