Imorgon väntar FA-cupfinalen mellan Manchester City och Manchester United som för andra året i rad ska göra upp om den prestigefyllda pokalen. Här är City givna favoriter och med all rätt, man har redan slagit United två gånger den här säsongen och har dessutom vunnit sju raka matcher inför imorgon.

 

Manchester City

City vann ligan till slut vilket ändå var väntat, men Arsenal tvingade verkligen City att vara så bra man bara kan vara. Man City har varit näst intill fläckfria nu i slutet på säsongen och hade man inte åkt ut mot Real Madrid i Champions League efter straffar så hade trippeln fortfarande varit möjlig. Men nu har man chans att vinna den inhemska dubbeln vilket är något City givetvis kommer vilja göra. Här håller jag, precis som spelbolagen, City som stora favoriter.

 

Manchester United

En vinst imorgon hade kanske kunnat rädda Man Uniteds bedrövliga säsong men tyvärr för deras del så ställs man mot det bästa laget i hela England. Man United har dock två raka vinster med sig då man slog Newcastle och Brighton i de två sista matcherna i ligan. Men mot City har man haft det jobbigt den här säsongen och jag ser inte hur det ska gå annorlunda imorgon.

 

Speltips

Det är svårt att gå emot City här och det kommer jag inte heller att göra. Tillsammans med att City vinner slänger jag in att Foden har minst ett skott på mål vilket han löst i nio raka matcher. Han hade dessutom två och fyra skott på mål i de två mötena mot Man United den här säsongen. Speltipset här blir alltså att City vinner och Foden över 0.5 skott på mål till 1.65 hos ComeOn.

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet.