Skönt att formen sakta men säkert börjar hitta tillbaka efter en tids kall och tråkig period. Utöver den godkända avslutningen på förra veckan så satt även dagens frukost-rek från Australien – grattis ni som plockade den.

Vi tuffar vidare med måndagen där vi under kvällen riktar blickarna på matchen i Serie A. Det är Sassuolo som får besök av Juventus och här är målmarknaden ett måste när Den gamla damen gästar!

 

Het målmarknad:

Sassuolo-matcher har utan tvekan varit en av ligans mest underhållande matcher den här säsongen. Ja, i alla fall om man gillar matcher innehållande mycket mål och vem gör inte det? Sassuolo är nämligen ligans målgladaste lag med målsnittet 3.4 per match efter 33 matcher. Detta är möjligt “tack vare” lagets svaga försvarsspel som resulterat med 53 insläppa mål under säsongen. Som tur är väger man upp de negativa siffrorna med en offensiven som heter duga. Jag pratar givetvis om den heta spetstrion som bokstavligen öst in mål. Berardi, Scamacca och Raspadori har tillsammans noterats för hela 36 mål.

Dagens motstånd då, Juventus. Laget går som tåget där formen är god sett till ligaspelet. Målkanonen Vlahovic ser ut att börja hitta tillbaka till målformen med mål i två raka ligamatcher. Tillsammans med lagkamraterna Dybala och Morata så ska minst ett mål inte vara några problem för Juve under måndagskvällen. Håller man koll på Sassuolos fruktade trio så ska även en vinst vara rimlig.

 

Speltips:

Här är det mycket som talar för en målrik tillställning i form av minst tre mål. Jag tror att matchen slutar 2-2 eller 2-1 till gästerna och därför blir måndagens speltips Båda lagen gör mål + Över 2.5 mål: Ja till fina 1.95 hos Bethard. Här höjer jag insatsen och skickar in 4 units!

 

Inget konto hos Bethard? Signa upp genom att klicka på bilden nedan och få 1000 kr extra att spela för på matchen.