Under lördagskvällen så bjuds det på hockey i världsklass i form av åtta spännande NHL-matcher. Vårt fokus kommer att ligga på bottenmötet i Wells Fargo Center där Philadelphia Flyers och Detroit Red Wings drabbar samman. Hemmalaget får förtroendet och står därmed för lördagens speltips.

 

Formen avgör

Säsongen har minst sagt varit tuff för John Tortorella och hans mannar. Likt fjolsäsongen så håller Flyers till i den nedre delen av Metropolitan Division och något slutspel lär det knappast bli i år heller. Dock har Flyers snyggat till siffrorna den senaste tiden och rent prestationsmässigt så har man varit riktigt bra. Senast besegrade man Minnesota Wild här hemma i Wells Fargo Center efter att ha vunnit på straffar. Där innan vann man både matchen mot Florida Panthers och Buffalo Sabres. Dock en förlust mellan de två sistnämnda matcherna, matchen mot Carolina Hurricanes. Dock spelade man riktigt bra där och tvingade matchen till förlängning efter att ha vänt ett tidigt tvåmålsunderläge.

Vad gäller Detroit Red Wings så är läget mer eller mindre detsamma. En tuff säsong där förlusterna var alldeles för många för att kunna greja ett avancemang till Stanley Cup. Formen är dessutom riktigt svag hos de rödklädda. Man har endast vunnit en match under sina fem senaste.

 

Speltips

Sett till formen hos lagen så är det inget snack om att Flyers förtjänar favoritskapet under lördagskvällen. Hemmafördelen spelar självklart också roll och likaså de senaste resultaten mellan lagen. Mycket talar för att Flyers förlänger sin formsvit när ett svagt Detroit Red Wings kommer på besök.

Lördagens speltips blir därför Vinnare inkl. förlängning & straffar: Philadelphia Flyers till oddset 1.77 hos Expekt.

Alla nya kunder får upp till 1500 kr i gratisspel. Klicka på bilden för att hämta ditt!