Den efterlängtade helgen är äntligen här och som vanligt har den med sig ett riktigt trevligt spelutbud! Vi börjar med lördagen där vi riktar blickarna mot engelska Premier League och kvällsmatchen på Selhurst Park. Crystal Palace får besök av Liverpool och här står hemmalaget för spelet.

 

Sällan kortsnålt

Crystal Palace fortsätter att plocka poäng med oavgjorda resultat. Faktum är att man nu kryssat i fyra av de fem senaste matcherna. Vad gäller tabellställningen och totalen för The Eagles så är den egentligen varken bra eller dålig och man är inte speciellt högljudda med sina 26 poäng. Det ser ut att bli en repris på fjolsäsongen för Patrick Vieira och hans manskap.

Det finns däremot en annan typ av tabellställning i ligan där det är väldigt få lag i Premier League som slår Crystal Palace, faktiskt bara Fulham och det är korttabellen. Crystal Palace är med andra ord långt ifrån kortsnåla. Snittet på 2.39 gula kort per match säger ganska mycket.

 

Speltips

Som sagt så står hemmalaget för spelet och självklart blir det ett val från kortmarknaden. Att Crystal Palace noteras för minst två kort under lördagens hemmamatch mot Liverpool är det väldigt mycket som talar för. Inte minst för det höga snittet per match utan också för att man fixat linan i fyra av fem senaste matcher.

Lördagens speltips från Premier Leauge blir Antal kort Crystal Palace: Över 1.5 till oddset 1.65 hos Expekt. Riktigt bra spelvärde och därför investeras 7 units.

 

Klicka på bilden för att ta del av bonusen.